Onbezorgd wonen aan een erf met een landelijke flair.
Duurzaam, vrijstaand en veel maatwerk mogelijk!

9 vrijstaande woningen

Wonen aan een erf

Aan de Lange Bedde worden aan beide zijden vrijstaande woningen rondom een erf gerealiseerd. Elke woning heeft een groot perceel en een eigen inrit met plaats voor twee auto’s, ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen.

Bovendien heb je de mogelijkheid om de berging bij het huis te betrekken of deze te verbreden tot aan de erfgrens. Perfect voor een aan huis gebonden beroep, een ruime woonkeuken of een slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op deze manier wordt de woning perfect aangepast aan jouw wensen.

unieke woonervaring

Alphens Erf biedt een unieke woonervaring waarin modern comfort en een natuurlijke omgeving harmonieus samengaan. Hier creëer je jouw eigen groene oase van rust en ruimte. Kinderen fietsen vrolijk rond, terwijl jij geniet van een koffie op het bankje voor je huis, gezellig kletsend met de buurvrouw.

Ik heb interesse!

Onbezorgd wonen aan een erf met een landelijke flair
duurzaam, vrijstaand en veel maatwerk mogelijk

Onbezorgd wonen in alle luxe

Binnen en buiten gaan hier naadloos in elkaar over, grote raampartijen zorgen voor natuurlijke lichtinval en een vrij uitzicht op je ruime achtertuin. De vrijstaande woningen hebben 4 grote slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheid tot 5. Op de eerste verdieping is er een tweede toilet, een luxe badkamer met bad en douche en een technische ruimte. Met vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Vrij wonen in Alphen

Het nieuwbouwplan Alphens Erf bevindt zich in het gezellige dorp Alphen (NB). Vanuit de Baarleseweg rijd je door een rustige luxe woonwijk naar de straat Lange Bedde, waar aan weerszijden 9 vrijstaande woningen verdeeld over 2 erfjes komen te liggen. Deze straat gaat later over in de Nieuwsstraat. Geniet van de rust en ruimte terwijl je slechts een korte wandeling verwijderd bent van de lokale bakker, slager, supermarkt en basisschool: dorps wonen op zijn best!

Vind jouw thuis in Alphens Erf

Interesse?

Heb je interesse in een vrijstaande woning in het Brabantse Alphen? Maak dan nu alvast je eigen account aan, zo blijf je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en informatie over de verkoop. Meer informatie wordt in september of oktober gedeeld.

Wie weet geniet jij straks van vrij wonen in Alphen!

Inschrijven